Adventi detox #3
2015. december 08. írta: Nagyfeherasszony

Adventi detox #3

Az előző kihívás, az emailek rendszerezése közben rég elfeledett és soha fel sem fedezett kincsekre leltem. Hanem a sok email és cikk olvasása közben erősen lemaradtam az eredeti feladataimmal.

emailchallenge.jpg

(Amit a Gmail nem mutat ebben a sávban, az az, hogy a legtöbb mappába nem helyezett levél is címkézve vagyis rendszerezve van. Jipí!)

A heti kihívás tehát: összpontosítani a már meglévő feladataimra és ellenállni a közösségi média és a netes szörfölés kényelmének. Így év vége felé valahogy kevesebb önuralommal és akaraterővel bírunk, ezért letöltöttem a Get Cold Turkey programot, amivel be tudom állítani a számítógépemen, hogy mely oldalakat blokkolja pontosan meddig. Három-négy Pomodoronyi időre (egy-másfél óra) szoktam beállítani, akkor tartok egy kis szünetet és ellenőrzöm az emailjeimet, hátha van egy kis újabb rendszereznivaló. :) 

Hogy ne legyen ilyen magányos és absztrakt a feladat, hozzácsapunk egy b) részt is: A héten írjunk 10 email-t vagy 5 képeslapot a barátainknak, szeretteinknek, amiben elmondjuk, mennyire fontosak Ők nekünk és milyen kitüntetett helyük van az életünkben. Vagy csak annyit, hogy csípjük a búrájukat. A lényeg a kapcsolatteremtés. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfeherasszony.blog.hu/api/trackback/id/tr438147742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása